over deze blog

LET OP!
Helaas werkt deze blog niet goed in de internet browser Internet Explorer versie 8 of lager. In de browsers Chrome en Firefox werkt het prima. Reden te meer om op deze browser(s) over te stappen. 
Chrome kun je hier downloaden.
Firefox kun je hier downloaden.


Deze blog is gemaakt als reisdagboek van onze camperreis door Noord-Griekenland in het najaar van 2011. We wilden onze familie en kennissen graag laten weten hoe wij met onze camper onze (Griekenland) reizen ervaren. Maar ook medecamperaars en overige reizigers zijn van harte uitgenodigd mee te lezen.

We hebben geprobeerd om frequent wat korte verhalen te plaatsen, en een en ander van foto's en filmpjes te voorzien.
Daarmee is deze blog ook min of meer een testcase voor mogelijke toekomstige reis-en-werk-projecten.

Her en der zitten wat links verstopt in de verslagen. 
Alle links zijn in oranje tekst, en openen in een nieuw venster. Dus als je het niks vindt, gewoon wegklikken. Als je een link eenmaal hebt bezocht wordt de tekstkleur van de link blauw.GEBRUIKSAANWIJZING BLOG:
In het rechtermenu o.a. onze route. 

Als je op de tekst mm2greece2011 klikt onder de GoogleMaps afbeelding bij 'OVERNACHT- en OVERDAGPLAATSEN' kun je onze tussenstops zien.De berichten op de startpagina zijn soms ingekort door middel van deze tekst: meer lezen>>
Klik erop en je ziet de rest van het bericht.
Rechts bovenaan deze pagina en de 'startpagina/berichten' zie je een diashow. Wil je de foto's groot zien, klik dan op het venster en vervolgens kom je in ons webalbum. Klik dan links op 'diavoorstelling' of 'volledig scherm', vervolgens op de F11-toets bovenaan je toetsenbord, en je krijgt de foto's mooi groot in het venster.  Onderaan je scherm heb je dan allerlei mogelijkheden om de diashow in te stellen.Nogmaals op F11 ga je terug.

Zoals in de meeste blogsites is ook hier de laatste dag als eerste vermeld.
Wil je bij de eerste dag beginnen, ga dan via het 'BLOGARCHIEF' in het rechtermenu naar de betreffende week of dag. Helemaal beneden aan elke pagina kun je ook doorbladeren of terug naar de startpagina.
Verder zijn er nog de pagina's 'over deze blog', 'onze camper', 'overdag- en overnachtplaatsen', kaart en 'links'.


Het kan zijn dat er in de loop der tijd nog wat bijgevuld wordt op de blog.

Er valt misschien nog wel meer uit te leggen over de blog, maar speel er maar eens mee.


Reacties zijn altijd welkom. Stuur ons gerust een mailtje.
groet,

Monique en Michel